SIA Nīcas siers
„Nīcas siers” tiek gatavots no nepasterizēta rīta slaukuma govs piena, kuru sāk apstrādāt, kamēr tas vēl ir silts. Ikkatrs siera ritulis ir amatniecības siera meistaru roku darbs un veidots ar lielu atbildību pret siera kvalitāti.
Papildus iespējas
Tirgo uz vietas saimniecībāPieejamie produkti
Svaigais siers
Zemnieku, Zemnieku ar amoliņu, Zemnieku ar baziliku un papriku, Zemnieku ar ķimenēm - šie sieri ietilpst “spun curd” kategorijā (Provolone, Mozzarella, Kashkaval vai "pizza cheese").
Puscietais siers
Tiek gatavots pēc Nīderlandes sieru Gaudas metodes, tā saucamais skalotais siers. Tas nozīmē, ka laikā, kad veidojas sūkalas un biezpiens, daļu sūkalu aizstāj ar ūdeni, tādējādi saldenāku, maigāku un
Cietais siers
Tiek gatavots pēc Itālijā izstrādātas receptūras. Vislabāk zināmie veidi - Parmesan, Grana Padano, Romano. Šis siers šobrīd ir gatavošanas stadijā.