Atis Gavars
Atis un Zaiga Gavari ar maizes cepšanu "Veckriemeļos" sāka nodarboties pirms gadiem piecpadsmit. Rupjmaize un saldskābmaize tiek cepta pēc vecmāmiņas receptes - tikai milti, ūdens, cukurs un ķimenes senā maize krāsnī. Atkarībā no gadalaika maizes krāsnī tiek cepta bezgala garda plātsmaize no rabarberiem un āboliem. Gavaru maizi ir iecienījuši vietējie un tā tiek tirgota tuvējos tirdziņos un Kalnciema tirgū Rīgā. Pēc maizes brauc arī uz "Veckriemeļiem".
Papildus iespējas
Tirgo uz vietas saimniecībāPieejamie produkti
rupjmaize
Produkts pieejams - Visu gadu
Mazumā
saldskābmaize
Produkts pieejams - Visu gadu
Mazumā
plātsmaize
Produkts pieejams - Visu gadu
Mazumā