, Brīvības iela 24-8
Reģ.Nr.: 45403056242
PVD numurs: 087001
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:

Pēc iepriekšējas pieteikšanās

QR Kods

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Henome"

No 2017. gada mūs - Antru un Artūru - aizrāva doma par audzēšanu un taustāmiem sava darba augļiem. Lucavsalas mazdārziņš Rīgā bija mūsu izmēģinājumu poligons. Tajā bijām notestējuši, kādu gandarījumu deva tas, ka mājās devāmies ar pašu izaudzētiem zaļumiem. Tā bija un ir tik fantastiska sajūta – audzēt kaut ko dabisku, veselīgu un noderīgu!

Ar laiku mūsu plāni sāka sniegties pāri 400 kvadrātmetru mazdārziņa robežām, un mēs attapāmies, plānojot kā veidosim bioloģisko krūmcidoniju komercdārzu vairāk kā 4 hektāru platībā.
Un 2020. gada aprīlī trīs dienu garā stādīšanas maratonā 14 000 krūmcidoniju stādi sāka savu jauno dzīvi mūsu izvēlētajā zemes pleķītī Barkavas pagastā - vietā starp Aiviekstes ozoliem, Lubāna klāniem un Teiču purvu. Šai nu jākļūst par mūsu jauno dzīves skolu un zelta augļu kaltuvi!
2021. gads mūsu dārzā nesa pirmo ražu, tā ir pārtapusi pirmajos taustāmajos rezultātos – Henome produktos. Aicinām jūs tos iegādāties un nobaudīt! 
Visa produkcija tiek audzēta pēc bioloģiskās lauksaimniecības metodēm (esam pārejas periodā uz bioloģiskās lauksaimniecības sertifikātu). Pārstrādes produktos nav izmantoti konservanti un krāsvielas. Ģimenes uzņēmums, kuram svarīga ilgtspēja, ko cenšamies realizēt arī izmantojot dabiskus iepakojumus, neizmantojot plastmasu.
Piegāde pakomātos, saņemšana klātienē Rīgā vai Madonā un Lubānā, maksājums ar pārskatījumu.
Produktus var nopirkt e-veikalā www.henome.lv/veikals

Netālu no saimniecības ir tūrisma objekti – Teiču dabas rezervāts, Lubāna ezers, Aiviekstes upe, Stalidzānos ~200m no cidoniju dārza darbojas koku vilnas meistars Ritvars Točs.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Talkas saimniecībā Pārstrādes pakalpojumi Svētku piedāvājumi Piegāde ar pakomātu

Pieejamie produkti

Cidoniju vīns

Pussaldais cidoniju vīns, 0,75L 9%

Produkts pieejams - Visu gadu

Lielaugļu cidonijas

Produkts pieejams - Sezonāli

Piparmētru tēja

Šokolādes piparmētru tēja 40g iepakojumos

Produkts pieejams - Sezonāli

Dāvanu komplekts (3 produkti)

Pēc izvēles dāvanu iepakojumā tiek sakomplektēti 3 cidoniju produkti

Produkts pieejams - Sezonāli

Kvalitātes zīmes