Tukuma novads, Lapmežciema pagasts, Kalnpuri
Reģ.Nr.: 40103590933
PVD numurs: 055903
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:

Pēc iepriekšējas pieteikšanās

QR Kods

SIA Sedums K

,,Kalnpuru zivis’’ ir ģimenes uzņēmums, kas piekopj gadu desmitiem slīpētas zivju kūpināšanas metodes, cildinot katras zivs unikālo garšu, piemeklējot vispiemērotākās garšvielas un pagatavošanas metodes, lai šo garšas harmoniju var nobaudīt ikviens. Esam uzņēmums, kas godā tradīcijas un pielieto arī modernās tehnoloģijas, lai sekotu pasaules tendencēm zivju apstrādes nozarē. Papildus kūpinājumiem, ražojam dažādus nesterilizētos konservus, kā piemēram ceptus nēģus želejā un ceptas reņģes želejā. Ražojam arī pusfabrikātus, kā piemēram, zivju pildījumu pelmeņiem vai ravioli. Esam atvērti jaunām idejām un projektiem. Meklējam partnerus stabilai un ilglaicīgai sadarbībai.
Aicinām gardēžus iegriezties mūsu ražotnē, lai iegādātos svaigi kūpinātas zivis katru dienu.
Sagatavosim kūpinājumus jūsu svētku galdam, kā arī, pēc nepieciešamības iepakosim zivis tālākiem braucieniem un sūtījumiem.
Piedāvājam arī zivju degustācijas mājīgā atmosfērā, kas neatstās vienaldzīgu nevienu mūsu viesi. Degustācijas notiek brīvā dabā mūsu ģimenes pagalmā vai pie jūras Ragaciema Sedumā. Minimālais dalībnieku skaits - 10 cilvēki.  
Tirgojam savu produkciju Latvijas tirdziņos, par kuriem var uzzināt mūsu mājas lapā, kā arī sekojot mums Facebook un Instagram lietotnēs.

Papildus iespējas

Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas

Pieejamie produkti

Kūpinātas zivis, dažādas

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Ceptas reņģes želejā

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā