Sabiedrība ar ierobežotu atbildību MALEVSS
Pirmos „SierŠtelles” rituļus mūsu meistari sasēja 2000.gadā. Pamēģinājām uz Jāņiem – joka pēc uzvārīsim paši savu sieru. Visiem garšoja! Turpmāk sieru uz Jāņiem taisījām ik gadu – klientiem un pašiem sev, tādu latvisku – ar ķimenītēm.
2007.gadā mūsu meistari sāka ražot sieru plašākai tirdzniecībai. Divu gadu laikā pieprasījums pieauga tik ļoti, ka 2009.gadā tirdzniecības centrā „Dauga” durvis vēra pirmais „SierŠtelles” veikals Ogrē.
Mūsu „SierŠtelles” sortiments sastāv no varāk kā 30 dažādas garšas sieriem – gan sāļajiem, gan saldajiem. Īpašā siera recepte dzimusi tepat Ogrē, populārajā Peldu kūrortā. Mūsu firmas meistari recepti pilnveidojuši un attīstījuši atbilstoši šodienas pieprasījumam. Mūsu sieri guvuši atzinību ne tikai Ogres iedzīvotāju vidū, bet visā Latvijā!
„SierŠtelles” ražotnē dienā pārstrādājam 780 – 1900 litrus piena. Mūsu siera ražošanas apjomi dažu gadu laikā pieauguši no 100 kilogramiem līdz 10 tonnām mēnesī! Siers top no piena, skābā krējuma un olām.
Katrā ritulītī ielikta daļiņa mūsu meistaru pozitīvās enerģijas, jo „SierŠtelles” produkcija ir roku darbs! Siers rūgst, iegūst masu, to lejam formās un presējam. „SierŠtelle” ir vērtīgs produkts visai ģimenei, kas novērtē dabiskumu, kvalitāti un latviešu preci. Brokastīs bērni saldo sieru aplej ar brūkleņu vai dzērveņu mērcīti. Tikmēr vecāki uzgriež balto „SierŠtelles” sieru bez piedevām, uzliek tomātu un to gardi apēd ar pesto mērcīti. Ja cieņā sviestmaizes, sieru var likt uz maizes. Tas patiesi ir visām gaumēm! Pasaka!
Mūsu uzņēmuma vērtības ir Latvija, ģimene un veselīgs uzturs.
Mūsu vīzija ir trīskāršot ražošanas apjomus un iegūt patstāvīgu, stabilu tirgus daļu siera tirgū Latvijā un Rietumos. Mums ir svarīgi, lai mūsu valsts ierēdņi aizstāvētu Latvijas ražotāju intereses un tradīcijas Eiropas Savienībā. Tas ļautu attīstīt ražošanu un nodrošinātu darba vietas.
Iepriekš piesakoties, ir iespēja iepazīties ar ražotni, nodegustēt sierus un iegādāties gardos izstrādājumus.