Alūksnes novads, Alūksne, Apes iela 6-23
Reģ.Nr.: 40203299616
PVD numurs: 067666
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
  • Pašizņemšana
    • Individuāla piegāde - Alūksne - Valmiera - Cēsis - Sigulda - Rīga - Madona - Gulbene - Alūksne
Darba Laiks
Informācija:

Pēc iepriekšējas vienošanās

QR Kods

SIA ND Zutis

 “Pirāta kūpinājumi” (SIA ND Zutis) piedāvā svaigus un karsti kūpinātus Alūksnes ezera zušus. Pēc iepriekšējas vienošanās var iegādāties Alūksnē, iespējama piegāde Vidzemē un Rīgas pilsētā. Produkcija tiek kūpināta individuāliem pasūtījumiem, lai saglabātu tās kvalitāti. Norēķināties var skaidrā naudā, ar pārskaitījumu, var izrakstīt rēķinu.

Alūksnes ezera zutis ir audzis vienā no tīrākajiem ezeriem Latvijā, līdz ar to tā garša ir tīra, bez jebkādām piegaršām (dūņu u.tt.). Karsti kūpinātu zuti vairāk izmanto uzkodām, no svaiga zuša gatavo galertus un zupas.
“Pirāta kūpinājumu” zutis ir iecienīts gan svētku reizēs Rīgas pilī, gan kā uzkoda Latvijas labākajos restorānos. “Pirāta kūpinājumi” ir piedalījušies Alūksnes pilsētas svētku ietvaros organizētajās zupu vārīšanas sacensībās, sasniedzot labus rezultātus (2018.gadā III vieta, 2019.gadā I vieta).
“Pirāta kūpinājumi” (SIA ND Zutis) 2021. gadā piedalījās Latvijas pārtikas produktu garšas konkursā "Novada garša" 2021, sasniedzot augstus rezultātus. Karsti kūpinātajam Alūksnes ezera zutim iegūta kvalitātes ZELTA zīme, bet karsti kūpinātajai vistai un karsti kūpinātajai, sālītajai cūkgaļai  - BRONZAS zīme.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Svētku piedāvājumi

Pieejamie produkti

Šobrīd pieejams

Karsti kūpināti Alūksnes ezera zuši

Cena: 35 €/kg
Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā
Šobrīd pieejams

karsti kūpināta vista

Cena: 6.5 €/kg
Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā
Šobrīd pieejams

karsti kūpināta, sālīta gaļa

Cena: 9 €/kg
Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā