Tukuma novads, Engure, Jūras iela 41
Reģ.Nr.: 40001011783
PVD numurs: 031834
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:

Pēc iepriekšējas vienošanās

QR Kods

Tukuma rajona Engures pagasta zvejnieku saimniecība LUCĪTIS

Zvejnieku saimniecības “Lucītis” darbības virziens jau 30 gadu garumā ir piekrastes un iekšējo ūdeņu zveja, kā arī zvejas produktu apstrāde mājas apstākļos un izbraukumu tirdzniecība. Saimnieciskā darbība tiek veikta uzņēmuma juridiskajā adresē Jūras ielā 41, Engurē. Produkciju ražošanas dienās iespējams iegādāties uz vietas ražotnē, brīvdienās piemājas veikaliņā, kā arī tirgus dienās Tukuma tirgū. Visi privātpersonu norēķini skaidrā naudā, juridiskām personām iespējams ar bankas pārskaitījumu.

Produktu īpašā vērtība - kūpināšanas process notiek pēc sentēvu metodēm, tikai un vienīgi ar alkšņu malku un alkšņu šķeldu, garantējot izcilu kvalitāti un garšu. Mūsu īpašais produkts - etiķa marinādē pagatavotā siļķīte ar dārzeņiem, kas savu atpazīstamību ieguvusi ļoti plašā mērogā, pat aiz valsts robežām. Recepte diemžēl ir firmas noslēpums. 

Uzņēmums lepojas ar sakārtotu vidi, ar zvejas motīviem apgleznotām ēku sienām, vairākkārt iegūtiem apbalvojumiem par sakoptāko sētu, pērnā gada Ziemassvētkos iegūts apbalvojums (žūrijas simpātiju balva) par krāšņi izgaismoto zvejas laivu, kas simbolizē Engures un citu piekrastes ciemu senseno pamatnodarbošanos, savukārt visas vasaras garumā laivu bagātina krāšņi ziedi. Vairs jau neskaitām publikācijas dažādos preses izdevumos un TV raidījumos, dalību dažādos projektos un biedrībā "Mazjūras zvejnieki".

Iegādājoties mūsu gardo produkciju uz vietas saimniecībā, iespējams apskatīt un iepazīties ar  ražošanas ēku, kūpinātavu, dīķiem, dārzu utt.,  saimniecībā tiek plānots iekārtot arī atpūtas vietas. 

Ēdienkarte

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas

Pieejamie produkti

Šobrīd pieejams

Auksti kūpināta makrele

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā
Šobrīd pieejams

Karsti kūpinātās zivis, dažādas

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā