Cēsu novads, Zosēnu pagasts, Lejas Ķenci
Reģ.Nr.: 04106311287
PVD numurs: 000000
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
Darba Laiks
Informācija:
Pēc iepriekšējas pieteikšanās.
QR Kods

Nata Mālniece

Saimnieciskā darbība reģistrēta 2019. gada novembrī. Darbības veids - lauksaimniecība. Šobrīd saimniecībā ir izvirzīti divi darbības veidi:

1. Putnkopība - dējējvistu turēšana olu realizācijai.
2. Aitkopība - Texel tīršķirnes vaislas ganāmpulka ataudzēšana un turēšana, realizējot dzīvniekus gan tīršķirnes audzēšanai, gan krustojumiem.
Saimniece lepojas ar to, ka tik īsā laika periodā varēja uzsākt ražot un realizēt produkciju Lejas Ķencu mājas vistu olas. Saimniecībā tiek ražota kvalitatīva un garšīga produkcija, nepiesārņojot dabu un ievērojot visas dzīvnieku turēšanas labturības prasības. Saimniekošana notiek saskaņā ar savu dzīves uztveri un sirdsapziņu. Saimniecībai Pārtikas un veterinārajā dienestā ir izsniegta olu realizācijas atļauja Nr. O-96-20-0009.

Ārpus saimniecības produkcija nopērkama Cēsu un Siguldas tirgos, kā arī uz pasūtījuma. Norēķinu veidi - skaidrā vai bezskaidrā naudā.
Saimniecība atrodas bijušās dzelzceļa līnijas Ieriķi - Gulbene malā. Šobrīd dzelzceļa līnija ir pārveidota par gājēju - velosipēdu ceļu Zaļais dzelzceļš/Green Railways Ieriķi - Gulbene. Līdz ar to nākamajā sezonā saimniecībā tiek plānots piedāvāt atpūtas vietas un teltsvietas tūristiem.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Ekskursijas

Pieejamie produkti

Vistu olas

Produkts pieejams - Visu gadu Mazumā