Birzes iela 2, Jelgava, LV-3002
Reģ.Nr.: 53603076531
PVD numurs: 057575
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
google map Waze
Piegādes vietas:
  • DPD Pakomāts
    • DPD pakomāts -
  • Pašizņemšana
    • SIA Graudu Spēks - Birzes iela 2, Jelgava, LV-3002
  • Omniva Pakomāts
    • Omnivas pakomāts -
Darba Laiks
Pirmdiena 08:00 - 19:00
Otrdiena 08:00 - 16:00
Trešdiena 08:00 - 16:00
Ceturtdiena 08:00 - 16:00
Piektdiena 08:00 - 19:00
Sestdiena Slēgts
Svētdiena Slēgts
Informācija:
Pirmdienās un piektdienās cepam svaigu maizīti, konditoreju un tirgojam no 16.00 līdz 19.00. Pārējās dienās pieejami cepumi, galetes, cita konditoreja ar derīguma termiņu līdz 14 dienām.
QR Kods

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Graudu spēks"

Uzņēmums "Grauda Spēks" ir pirmais Latvijā, kurš jau 2011.gadā Rīgā sāka malt pilngraudu miltus, bet gadu vēlāk - cept maizi un konditorejas izstrādājumus.
2020.gada novembrī uzņēmums atvēris jaunu ražotni Jelgavā, Svētes ielā 9.
Nepilnu desmit gadu darbības laikā "Grauda Spēks" ir izdevies izveidot veiksmīgu sadarbību ar Latvijas vadošajiem šefpavāriem. Igaunijas prezidenta vizītes laikā mūsu ražotni apmeklēja arī Evelīna Ilvesas kundze, mūsu rudzu maize tika celta galdā arī Zviedrija karalim viņa vizītes ietvaros Latvijā.
Mūsu uzņēmums sadarbojas ar bioloģiskajiem un tradicionālajiem zemniekiem un graudu audzētājiem. No pirmās darbības dienas sadarbojamies arī ar Stendes un Priekuļu selekcijas institūtiem, radot jaunus produktus Latvijas tirgum.
"Grauda spēks" graudus iepērk un pilngraudu miltus maļ pats, tādēļ produkcijā ir tikai pilngraudu milti. Ikdienā produktu ražošanā izmanto sviestu, biezpienu, krējumu un sieru no "Jaunpils pienotavas".
"Ņemot vērā, ka atrodamies Jelgavas centrā, apkārt  ir daudz iespēju gan padzert kafiju, gan papusdienot, gan apmeklēt kādu muzeju vai vienkārši doties pastaigā pa skaisto Jelgavas promenādi, baudot mūsu gardos mandeļu cepumus," smaidot saka Raimonds Biedrītis.
Produkti nopērkami lielākajās Latvijas pilsētās. Populārākais produkts - kukurūzas galetes ir nopērkamas vairāk nekā 50 veikalos visā Baltijā.

Ar "Grauda Spēks" sadarbības partneriem un sortimentu var iepazīties mājas lapā www.graudaspeks.lv

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Semināri Meistarklases Ēdināšana un banketi Svētku piedāvājumi

Pieejamie produkti

Kartupeļu galetes 100g

Grauda Spēka jaunākais produkts - veselīgs kartupeļu čipsis bez garšvielām, kas nav cepti eļļā. Var ēst tāpat, veidot mērcītes vai pildīt ar iecienītākajiem salātiem, uzkodām. Pārsteidz viesus ar mūsu

Cena: 2 €/gab
Produkts pieejams - Visu gadu