Produkta apraksts
Kādēļ izvēlēties Kotiņu Speltas miltus?
Speltas kvieši ir kviešu suga, kas tiek audzēti jau aptuveni 5000 gadus. Šai kviešu sugai nav pieskāries lauksaimnieciskās rūpniecības bizness - šķirņu selekcija un ģenētiskā biotehnoloģija, kas ir raksturīgi citu graudaugu kultūru audzēšanā. Speltas kviešus dēvē par mežonīgajiem kviešiem, jo speltas kviešu graudi atrodas plēksnēs, kas tos aizsargā pret slimībām un kaitēkļiem, tādēļ tie ir izturīgi arī pret vides piesārņojumu, necieš minerālo mēslojumu. No speltas kviešu graudiem vāra putras, zupas, ēd kā piedevu, pievieno dažādiem salātiem. No tiem gatavo arī miltus, no kuriem, savukārt, cep maizi un gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus. Miltus var izmantot desertos, nūdelēs, mērcēs, krekeros, krēmos kūku dekorēšanai u.c.
Mūsu speltas kviešu milti ir unikāli ar to, ka ražošanai esam izvēlējušies vispiemērotāko šķirni. Ar lepnumu varam teikt, ka speltas kvieši no kuriem ražojam miltus, tiek ievākti tikai no Kotiņu laukiem, kas nodrošina produkta 100% izsekojamību un augstas kvalitātes nemainīgumu.
Vairāku gadu garumā Kotiņos ir cītīgi strādāts un pētīts, lai produktu kvalitāte, garša un izskats būtu atbilstošs Jūsu (Klientu) prasībām, ko spējam nodrošināt izmantojot profesionālas ražošanas iekārtas un audzēšanas tehnoloģiju.